Skip to main content

ABSOLUTE BASS PARTY

2 november 2024
Køb Billet

Vær klar til den ABSOLUTE Bass Party med FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS!

Lyden af bas og pulserende rytmer vil fylde luften, når tre af de mest ikoniske navne inden for elektronisk musik forener kræfterne til en uovertruffen begivenhed: “Ultimate Bass Party”. FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS er klar til at tage publikum med storm og levere en aften, der vil efterlade alle bass-entusiaster i ren eufori.

Om Kunstnerne:

FAUSTIX: Den danske mester af beats og elektroniske lydlandskaber, FAUSTIX, vil skabe en elektrificerende atmosfære, der tager festen til nye højder. ITALOBROTHERS: Med deres uimodståelige eurodance-vibes og smittende melodier vil det tyske superband, ITALOBROTHERS, skabe en feststemning, der appellerer til elskere af elektronisk musik i alle aldre.


HAMPENBERG: Den erfarne danske DJ og producer vil sørge for, at bassen er i centrum og publikum ikke kan stå stille på dansegulvet. “ABSOLUTE Bass Party” er ikke bare en koncert; det er en invitation til alle, der elsker og lever for den dybe, pulserende bas. Gør dig klar til en aften, der vil ryste dine sanser og efterlade dig i ren feststemning!