Skip to main content

Helaftensarrangement nr. 1

Forretter:

  • Cremet svampesuppe pyntet med sauterede svampe
  • Fiskeroulade med lakseørredrogn, pyntet med frisk salat serveret med urtedressing
  • Nøddebagt laks serveret på bund af blandet salat, hertil citronsauce.
  • Der serveres friskbagt brød til alle forretter

Stegeretter:

  • Gammeldags oksesteg med bønner, gulerødder, glaserede perleløg, tyttebær samt kogte kartofler og flødesauce
  • Hamburgerryg serveret med årstidens friske grøntsager, kogte kartofler og urtesauce
  • Flæskesteg serveret med rødkål, svesker, 1/2 æble med gelé samt kogte kartofler og flødesauce

Desserter:

  • Hjemmelavet islagkage med smag af jordbær, chokolade samt vanilje
  • Rådhuspandekager med fyld af creme og serveret med bærcoulis
  • Rubinsteinerkage serveret med profiteroles samt hindbærsauce

Vine:

  • Husets vine ad libitum, incl. dessertvin

Kaffe:

  • Kaffe/te med hjemmebagte småkager

Natmad:

  • Consommé danoise og brød (Klaret hønsekødssuppe med fyld af kød og melboller samt urter i julienne)
  • Pålægsfade med 5 slags pålæg, garniture og brød
  • Frikadeller, serveret med sønderjysk hvidkål

Pris pr. kuvert 490,-
OBS: Der vælges en ret til Forretter, Stegeretter, Desserter, Natmad