Helaftensarrangement nr. 1
Forretter:
- Cremet svampesuppe pyntet med sauterede svampe
- Fiskeroulade med lakseørredrogn, pyntet med frisk salat serveret med urtedressing
- Nøddebagt laks serveret på bund af blandet salat, hertil citronsauce.
- Der serveres friskbagt brød til alle forretter
Stegeretter:
- Gammeldags oksesteg med bønner, gulerødder, glaserede perleløg, tyttebær samt kogte kartofler og flødesauce
- Hamburgerryg serveret med årstidens friske grøntsager, kogte kartofler og urtesauce
- Flæskesteg serveret med rødkål, svesker, 1/2 æble med gelé samt kogte kartofler og flødesauce
Desserter:
- Hjemmelavet islagkage med smag af jordbær, chokolade samt vanilje
- Rådhuspandekager med fyld af creme og serveret med bærcoulis
- Rubinsteinerkage serveret med profiteroles samt hindbærsauce
Vine:
- Husets vine ad libitum, incl. dessertvin
Kaffe:
- Kaffe/te med hjemmebagte småkager
Natmad:
- Consommé danoise og brød (Klaret hønsekødssuppe med fyld af kød og melboller samt urter i julienne)
- Pålægsfade med 5 slags pålæg, garniture og brød
- Frikadeller, serveret med sønderjysk hvidkål
Pris pr. kuvert 490,-
OBS: Der vælges en ret til Forretter, Stegeretter, Desserter, Natmad