Helaftensarrangement nr. 3
Forretter:
- Harmoniens fisketallerken med udvalg af lækre fiskespecialiteter, serveret med hjemmelavet dressing
- Røget lakse “rose” pyntet med salat, serveret med flødestuvet spinat
- Meunierestegt rulle af rødtungefilet serveret på leje af blandet salat vendt med rejer hertil hummersauce
- Der serveres friskbagt brød til alle forretter
Stegeretter:
- Rosastegt kalvemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, pandestegte kartofler samt sauce glace
- Tårn af rosastegt oksemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, pommesfrites samt sauce bearnaise
- Sprængt andebryst serveret med årstidens friske grøntsager, kogte kartofler, flødepeberrodssauce samt smørsauce
Desserter:
- Desserttallerken med udvalg af desserter samt kagespecialiteter, pyntet med årstidens frugter eller bær, serveret med iscreme a part
- “Hindbærdrøm” hindbær mousse på lagkagebund med strejf af citronsmag, pyntet med bærcoulis samt årstidens frugter eller bær
- Små frugttærter med bund af mazarin, serveret med frugtsalat og is creme a part
Vine:
- Husets vine ad libitum incl. dessertvin
Kaffe:
- Kaffe/te og hjemmelavet kransekage
Natmad:
- Mulligatawny og brød (Cremet karrysuppe med fyld af hønsekød og ris)
- Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat
- Indbagt skinke med cremet flødeost og urter serveret med blandet salat og dressing
Pris pr. kuvert 640,-
OBS: Der vælges en ret til Forretter, Stegeretter, Desserter, Natmad