Skip to main content

Helaftensarrangement nr. 3

Forretter:

  • Harmoniens fisketallerken med udvalg af lækre fiskespecialiteter, serveret med hjemmelavet dressing
  • Røget lakse “rose” pyntet med salat, serveret med flødestuvet spinat
  • Meunierestegt rulle af rødtungefilet serveret på leje af blandet salat vendt med rejer hertil hummersauce
  • Der serveres friskbagt brød til alle forretter

Stegeretter:

  • Rosastegt kalvemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, pandestegte kartofler samt sauce glace
  • Tårn af rosastegt oksemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, pommesfrites samt sauce bearnaise
  • Sprængt andebryst serveret med årstidens friske grøntsager, kogte kartofler, flødepeberrodssauce samt smørsauce

Desserter:

  • Desserttallerken med udvalg af desserter samt kagespecialiteter, pyntet med årstidens frugter eller bær, serveret med iscreme a part
  • “Hindbærdrøm” hindbær mousse på lagkagebund med strejf af citronsmag, pyntet med bærcoulis samt årstidens frugter eller bær
  • Små frugttærter med bund af mazarin, serveret med frugtsalat og is creme a part

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin

Kaffe:

  • Kaffe/te og hjemmelavet kransekage

Natmad:

  • Mulligatawny og brød (Cremet karrysuppe med fyld af hønsekød og ris)
  • Frikadeller serveret med kold kartoffelsalat
  • Indbagt skinke med cremet flødeost og urter serveret med blandet salat og dressing

Pris pr. kuvert 640,-
OBS: Der vælges en ret til Forretter, Stegeretter, Desserter, Natmad