Skip to main content

Hold The Line – Tribute To TOTO

15 marts 2025
Køb Billet

Musikhistoriens mest ikoniske øjeblikke bliver vækket til live, når “Tribute To TOTO” tager scenen i Danmark til marts 2025.

Musikhistoriens mest ikoniske øjeblikke bliver vækket til live, når “Tribute To TOTO” tager sceneni Danmarktil marts 2025.

Dette unikke musikalske event vil tage publikum med på en rejse gennem TOTO’slegendariskekatalog, som har formet lydlandskabet siden 1970’erne.Tribute To TOTO er ikke bare en koncert; det er en hyldest til et af verdens mest elskederockbands. Denne særlige begivenhed vil blive præsenteret af dygtige musikere, der bringer TOTO’s tidløse hits til live på scenen. Publikum kan forvente autentiske fortolkninger af numre som”Africa,” “Hold the Line,” og “Rosanna,” der har sat standarden for musikalsk dygtighed.

Denne hyldestkoncert til TOTO er en enestående mulighed for danske musikelskere til at genoplevemagien i TOTO’s mest mindeværdige øjeblikke og samtidig opleve en frisk fortolkning af deresklassikere. 

Koncerterne vil finde sted i hele Danmark og lover en aften fyldt med nostalgi,musikalsk dygtighed og en følelse af fællesskab.