Skip to main content

Julekoncert med Marie Carmen Koppel

11 december 2024
Køb Billet

Oplev Danmarks ukronede soul dronning Marie Carmen Koppel give sine tradionsrige julekoncerter den 11 december  kl. 19.30 2024 på Harmonien i Haderslev. 

Endelig kan Marie Carmen koppel bringe sin julekoncert til Harmonien i og fylde stedet med varm julestemning. Marie Carmen Koppel fortolker sine yndlings julesange som bl.a When you wish upon a star, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas. Og også sin egen ”Hope at Christmas time” Hun vil også krydrer aftenen med et par af sine yndlings gospel sange., 

 Musikalsk bakkes sangerinden i år op af en stjernemusikeren Steen Rasmussen på klaver og keyboards, Louise Tuxen og Amanda Lorentzen på kor. Og så er Marie Carmen så heldig at få fint besøg af det store velssyngende gospelkor  “Sønderborg Gospel Choir” under ledelse af Johanna Løhde Nielsen.

Marie Carmen Koppel elsker julens sange, amerikanske carols og salmer, Hun tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting. 

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen med en julekoncert med Marie, i en af de mange byer hun gæster med sin juleturne hvert år. Marie Carmen Koppel har udgivet 2 julealbums “Have yourself a merry little Christmas” samt “When you wish upon a star”. 

Hun glæder sig til at byde alle indenfor til sine julekoncerter som med garanti giver alle julestemning med hjem.