Skip to main content

Kulturhuset

Harmonien er i dag også et moderne kulturhus – med teater – musik og møde/konferencefaciliteter for op til 800 personer. Harmoniens multisal har et meget højt prioriteret akustisk niveau. 

Salen kan rumme allle former for aktiviteter. Teater, klassisk musik,rockkoncerter, udstillinger, møder, kongresser, aktionærmøder og meget mere. De forskellige opstillingsmuligheder gør, at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad salen kan bruges til.

Salens lyse og venlige udformning er de perfekte rammer til erhvervskonferencer, årsmøder og lignende.

Der forefindes diverse almindeligt AV-udstyr og i samråd med arrangøren er vi naturligvis behjælpelig med leje af eventuelt specialudstyr.

Harmonien har stor erfaring i forbindelse med planlægning og gennemførelse af mødearrangementer af enhver art og størrelse, fra 2 og op til hundredevis af deltagere.

Samspillet med hotel Harmonien giver meget fleksible rammer for de forskellige arrangementer og sammenlagt har vi lokaler der opfylder ethvert behov. Ligeledes råder vi over en bred vifte af muligheder i forbindelse med en eventuel forplejningsdel af arrangementerne, f.eks. stående buffet i kulturhusets foyer, et let traktement i Teatercaféen eller måske en god middag i restaurant Kaminstuen eller i et af hotellets selskabslokaler.

Kontakt hotel Harmonien og hør nærmere omkring mulighederne for at afholde Deres næste arrangement på kulturhus Harmonien. 

Skulle der være brug for endnu større rammer end Harmonien kan tilbyde, kan vi også forestå arrangementer uanset deltagerantal “ud af huset”