Restaurant
MENU:
DAGENS 2 RETTERS MENU
Sammensat af køkkenet
Kr. 285,00
FORRETTER:
REJECOCKTAIL
Rejecocktail m/ dressing
Kr. 120,00
HVIDLØGSRISTEDE SCAMPI
Hvidløgsristede Scampi m/ lun pasta
Kr. 115,00
DAMPEDE ASPARGES
Dampede asparges m/ serranoskinke & dressing
Kr. 108,00
GRAVAD LAKS
Gravad laks serveret m/ sennepsdressing
Kr. 108,00
SUPPER:
FLØDELEGERET SVAMPESUPPE
Flødelegeret svampesuppe
Kr. 96,00
LØGSUPPE
Løgsuppe m/ ostebrød
Kr. 96,00
FISKERETTER:
HELSTEGT RØDSPÆTTE
Helstegt rødspætte m/ persillesauce
Kr. 225,00
RISTET LAKSEKOTELET
Ristet laksekotelet m/ stuvet spinat
Kr. 215,00
STEGT RØDTUNGEFILET
Stegt rødtungefilet m/ årstidens grøntsager
Kr. 240,00
STEGERETTER:
WIENERSCHNITZEL
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter & smørsauce
Kr. 205,00
STROGANOF
Stroganof serveret m/ kartoffelmos
Kr. 205,00
*TRANCHERET KALVEMØRBRAD
Trancheret kalvemørbrad m/ sauce bearnaise & sæson garniture
Kr. 280,00
HVIDLØGSBØF
Hvidløgsbøf m/ råstegte hvidløgskartofler & ai-oli
Kr. 220,00
ROSA STEGT ANDEBRYST
Rosa stegt andebryst m/ sauce orange
Kr. 200,00
*FLAMBERET PEBERBØF
Flamberet peberbøf m/ Madagascar creme & pommes frites
Kr. 260,00
HELSTEGT KALVEMØRBRAD
Helstegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager
Kr. 250,00
DESSERTER:
ÅRSTIDENS TRIFLI
Årstidens trifli
Kr. 100,00
CREME BRULEE
Creme brulee m/ ispafait
Kr. 105,00
*CREPES SUZETTE
*Crepes Suzette serveret m/ iscreme
Kr. 140,00
OSTETALLERKEN
Ostetallerken m/ hjemmelavet garniture
Kr. 135,00
BANANA SPLIT
Banana split
Kr. 105,00
PANDEKAGER
Pandekager serveret m/ is
Kr. 105,00
4 SLAGS PETIT FOUR
4 slags petit four
Kr. 80,00
* Min. 2 Couverter