Skip to main content

Selskaber & Fester

Når De skal vælge et sted, hvor Deres fest- eller selskabsarrangement skal afholdes, skal De tænke på, at en fest ikke kan byttes. Vælg derfor det sikre: – at holde Deres fest på Hotel Harmonien.

Har De ønske om musik i forbindelse med Deres arrangement, uanset om De ønsker en hyggepianist eller dansemusik, hjælper vi Dem gerne med gode råd, så også denne del af festen bliver en succes. Fotografering sørger vi også gerne for.

De er helt sikker på en vellykket afvikling af Deres arrangement, når De vælger Hotel Harmonien som rammerne omkring det. Hotellets dygtige fagfolk sikrer Dem en perfekt og personlig betjening, og køkkenets alsidighed gør at De selv bestemmer prislaget, men kvaliteten er altid den bedste.

Flere og flere af vore gæster ønsker at træffe aftaler om hele rammen omkring arrangementet, herunder pris m.v. De er velkommen til at kontakte os, for nærmere information om fest og selskabs arrangementer på Hotel Harmonien.

Vælg derfor det sikre: – at holde Deres fest på Hotel Harmonien.De kan frit vælge mellem vore menuer, eller selv sammensætte med vore individuelle menuforslag